10% korting voor presentatie- en collectiviteitsleden van ZZPer.nl -- plus 1 jaar presentatie lidmaatschap op www.zzper.nl gratis!

Sitemap

ZZPer lidmaatschap introductie

   Dagelijks veelvuldig bezocht door aannemers, opdrachtgevers (particulier of zakelijk), collega-zzpers, detachering- en uitzendorganisaties.
Bent u ZZPer en nog niet op de overzichten te vinden? Meldt u aan!
Houdt uw gegevens up-to-date!
Niet vindbaar op de site zzper.nl is een gemiste kans!
 


  Wij onderscheiden 3 categorieën  ZZPer lidmaatschappen t.w.:
  Lidmaatschap* Omschrijving
  Presentatie:

aanmelden
Het presentatie lidmaatschap is het meest uitgebreide en houdt in  dat de gegevens van de freelancer/ zzper na ontvangst van de inschrijving opgenomen worden in een database. Uw bedrijfspresentatie (5-6 regels) wordt met uw contactgegevens en doorlinken naar uw webpagina's en email adres geplaatst op het totaaloverzicht, op het overzicht van de van toepassing zijnde provincie en op de relevante opgegeven rubrieken (max. 3). U ontvangt een plaatsingsbevestiging. Alle bezoekers van de website zzper.nl kunnen contact met u opnemen om rechtstreeks zaken met u te doen zonder tussenhandel. ZZPer maakt op geen enkele wijze deel uit van uw overeenkomst met uw potentiële opdrachtgever. Er is geen commissie nodig. Dit bespaart al gauw enkele euro's per uur wat normaal gebruikelijk is als commissie.
Het presentatie lidmaatschap houdt tevens in:
- dat u gebruik kunt maken van de collectiviteitkortingen
- gratis gebruik maken van de hosting mogelijk van uw "eigen" domein met de extensie .zzper.nl
- een "eigen" mailbox (tot 3x)met de extensie .zzper.nl
- toezending van de door u opgevraagde gegevens van werkaanbod onder nummer
- toezending van de evaluatie gegevens van het door u specifiek opgevraagd bedrijf (Collega- zzper/ aanbieder/ leverancier)
Uw investering in het presentatie lidmaatschap bedraagt jaarlijks € 40,00.
     
     
  Aspirant:

aanmelden
Het aspirant lidmaatschap houdt in dat de gegevens van de freelancer/ zzper na ontvangst van de inschrijving opgenomen worden in een database en de relevante gegevens (zonder de contact gegevens) gepresenteerd worden met  een one-liner  op het totaaloverzicht, op het overzicht van de van toepassing zijnde provincie en de relevante opgegeven rubrieken (max. 3). U ontvangt geen plaatsingsbevestiging. Presentatieleden , aanbieders/ leveranciers en/of collega zzpers kunnen op aanvraag over de database beschikken zodat men met u in contact kan komen. In het geval een opdracht tot stand komt door bemiddeling van ZZPer dan wordt een vooraf overeengekomen bemiddelingsfee berekend.
Het aspirant lidmaatschap is gratis.
     
  N.B.: - De freelancer/ zzper maar ook de aanbieder en/of opdrachtgever maken deel uit van ons op ISO-9000 gebaseerde kwaliteitssysteem en kunnen geëvalueerd worden. Dit ter verbetering van het product "ZZPer".
- Met de inschrijving gaat men akkoord met de voorwaarden
     
    * Het lidmaatschap geldt voor één jaar en wordt NIET automatisch/ stilzwijgend verlengd.  © 1999 - 2020 copyright ZZPer.nl een product van ZZPer™. Contact gegevens.
Auteursrecht voorbehouden. Op gebruik van deze site zijn de volgende voorwaarden van toepassing.
Associate R.M.C. Roode Maintenance Contracting B.V. R.M.C. Roode Maintenance Contracting B.V.
Comodo SSL