ZZPer.nl Statistieken - klik hier voor de laatste statistieken. 93% rechtstreeks verkeer en 140-160.000 unieke bezoekers per jaar

ZZPer.nl - Mogelijkheden tot adverteren


De advertentiemogelijkheden bestaan uit vijf categorieën nl.:
 • ZZPer                           -   ZZPer_Gids
 • Banner/ Logo
 • Projecten
 • Werkaanbod
ZZPer   - ZZPer_Gids
De advertenties van de zelfstandige(n) zonder personeel zijn compacte bedrijfspresentaties van naam, specialisme, contactgegevens en bijzonderheden met een directe link naar het eigen web- en email adres en de registratie bij de Kamer van Koophandel. Deze bedrijfspresentaties (advertenties) worden geplaatst op het totaaloverzicht van de ZZPer_Gids, op het van toepassing zijnde provincie overzicht en in een of meerdere (max. 3) relevante rubrieken. De ZZPer rubrieken zijn in 40 rubrieken onderverdeeld. De inschrijving geldt voor één jaar. Er wordt geen opzegtermijn gehanteerd en het abonnement wordt niet stilzwijgend/ automatisch verlengd.
Naast presentatie in de ZZPer_Gids kunt u tevens optimaal profiteren van de geuzennaam en naamsbekendheid van ZZPer.nl en gratis uw eigen (sub)domein met de extensie zzper.nl (uwbedrijfsnaam.zzper.nl) registreren. Met zo'n domein en bijbehorende mailbox maakt u de buitenwereld direct duidelijk dat u als zzper - zelfstandige zonder personeel - actief bent.

Banner/ Logo
Het plaatsen van een banner/ logo kan op de homepage en op nagenoeg alle kopkaders. Klik hier voor het overzicht van locatie en afmetingen.
 • Homepage
  De standaard afmetingen zijn 120 x 30 pixels voor het linker kader en 240 x 60 pixels voor het rechter kader. Bij het meest gangbare 21" beeldscherm (resolutie 1280 x 800)zijn de locaties L01 t/m L15 en R01 t/m R10 normaliter in beeld en bevinden zich boven de "scroll". De breedte is vast maar in de hoogte kan men naar behoefte door aanliggende plaatsen te combineren uitbreiden.
  ZZPer.nl bepaalt de geschiktheid van de banner/ logo en de plaatsingslocatie. De mogelijkheid bestaat om een vaste locatie te reserveren.
 • Kopkaders
  In de kopkaders is plaats voor maximaal 3 banners/ logo's van 240 x 60 pixels, waarvan één dynamische (bewegende) banner. De hoogte (60 pixels) is vast maar de breedte kan variëren door een of meerdere locaties (positie 1, 2 en/ of 3) te combineren tot maximaal 720 x 60 pixels.
  • Kopkader ZZPer_Gids
   De ZZPer_Gids is onderverdeeld in 40 rubrieken/ vakrichtingen
Projecten
Particulieren en bedrijven kunnen hier hun projecten gratis plaatsen. Deze projecten dienen een multi-disciplinair karakter te hebben en/of zijn te groot om door één zzper uitgevoerd te worden. Deze projecten moeten geen hoog uurtje factuurtje gehalte hebben die uitsluitend op regie basis uitgevoerd moeten worden. Het gaat hier om echte projecten met een duidelijk begin en einde. Het project/ bestek moet geschikt zijn om een aanbieding op te maken. Dit kan op het hele bestek of op onderdelen daarvan. De mogelijkheid bestaat dat ZZPer als penvoerder hierin participeert.

Werkaanbod
Particulieren en bedrijven kunnen hier al dan niet gratis hun werkaanbod plaatsen.
 • Gratis
  Bij het gratis plaatsen van werkaanbod zijn de contact gegevens beschikbaar voor leden van ZZPer.nl. Op verzoek worden deze gratis naar de leden verstuurd.
 • Betaald
  Bij betaald plaatsing worden de contact gegevens vermeld. Deze zijn toegankelijk voor alle gebruikers/bezoekers van ZZPer.nl die direct kunnen reageren om rechtstreeks zaken met de opdrachtgever te doen.
  De plaatsingskosten bedragen € 20,00 per maand per vermelding vacature(s)/ werkaanbod

Tabel: Advertentie mogelijkheden ZZPer.nl
Type Omschrijving Kosten ** Gegevens Duur Kenmerk
ZZPer_Gids - Presentatielidmaatschap - € 40,00 incl. contact gegevens jaar abonnement geen automatische verlenging*
Aanmelden          
           
Logo/ banner


Aanmelden
- Homepage

- Kopkader ZZPer_Gids


€ 25,00 / € 225,00
€ 18,75 / € 168,75

€ 80,00 / € 720,00
€ 60,00 / € 540,00

€ 25,00 / € 225,00


positie L01 t/m L15
positie L16 en verder

positie R01 t/m R11
positie R12 en verder

positie 01, 02 en/of 03


per maand / jaar
per maand / jaar

per maand / jaar
per maand / jaar

per maand / jaar


boven de "scroll"
onder de "scroll"

boven de "scroll"
onder de "scroll"

kop kader


           
Projecten

Aanmelden
  - € 20,00
    gratis
incl. contactgegevens
excl. contactgegevens
per maand
één maand
 
           
Werkaanbod

Aanmelden
  - € 20,00
    gratis
incl. contactgegevens
excl. contactgegevens
per maand
één maand
 
           
*  Er wordt altijd contact opgenomen om uw tevredenheid en derhalve een mogelijke vervolg plaatsingsopdracht te vernemen
** Prijzen zijn excl. btw

  © 1999 - 2020 copyright ZZPer.nl een product van ZZPer™. Contact gegevens.
Auteursrecht voorbehouden. Op gebruik van deze site zijn de volgende voorwaarden van toepassing.
Associate R.M.C. Roode Maintenance Contracting B.V. R.M.C. Roode Maintenance Contracting B.V.
Comodo SSL